Glashandel Wybenga Nederland

 

Glashandel Wybenga is één van de grootste glas leveranciers aan de lijsten branche in Nederland. Ons bedrijf bestaat al sinds 1980 en wordt nog steeds geleid door de familie Wybenga samen met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers.

Vanwege deze lange ervaring weet Glashandel Wybenga gewoon wat hun klanten willen. Wij staan in Nederland hoog aangeschreven voor: Scherpe prijzen, lage franco bedragen, snelle en betrouwbare leveringen en een uitgebreide begeleiding met vakkundig advies. Met meer dan 28 jaar vakkennis - een solide onderneming met grote voorraden en een goed functionerende zakenstructuur – bent u gewaarborgd van wat u eigenlijk gewoonweg mag verwachten van uw glasleverancier: service en klant gerichtheid!

Probeer en test ons eens. Neem contact met ons op en maak kennis met onze vriendelijkheid en deskundigheid. Bestel uw volgende glas benodigdheden bij ons en ervaar ons optimale samenspel van prijs, vakkennis en betrouwbaarheid. En wij zijn er zeker van, dat u daarna gewoon bij ons zult blijven bestellen. 


Glashandel wybenga Nederland is te bereiken : 


Voor Noord Nederland
Contact persoon : Rob Hurenkamp
Fax : 0172-417931 GSM : 06-50296351
Email: info@robhurenkampagenturen.nl
www.robhurenkampagenturen.nl


Voor Zuid Nederland
Contact persoon : Hans Kersbergen
Fax : 0478-501057 GSM : 06-53528771
email: info@hanskersbergenagenturen.nl
www.hanskersbergenagenturen.nl
mailto:info@glas-berninger.nlhttp://www.robhurenkampagenturen.nlmailto:info@hanskersbergenagenturen.nlhttp://www.hanskersbergenagenturen.nlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3